onze missie is het leven van mensen positief te beïnvloeden zodat iedereen zijn potentieel kan vervullen

3D-NLP™ Bootcamp is een activiteit van Stichting Persoonlijke Ontwikkeling in de Natuur.

De Stichting wil een open centrum zijn, waar mensen met verschillende achtergronden en interesse in persoonlijke ontwikkeling samenkomen om bewust te worden en te groeien als mens in contact met de natuur.

Wij hebben de ambitie om dé plek te zijn waar mensen weer in contact kunnen komen met hun eigen natuur en de natuur om hen heen. Dit doen we door diverse individuele en groepsactiviteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en natuurbeleving te faciliteren.

Wij bieden een veilige plaats waar mensen in hun eigen tempo, binnen hun eigen grenzen zichzelf kunnen uitdagen en leren (her)kennen. Methodieken en metaforen worden gezien als hulpmiddelen met de persoonlijke ervaring als doel.

Deze stichting is opgericht door Marcel van Zuuren. Na een lange zoektocht kwam hij erachter dat NLP niet altijd bij iedereen werkt en soms zelfs tegengestelde effecten kan veroorzaken. Hij heeft toen 3D-NLP™ ontwikkelt en verwerkt dit in al zijn trainingen.

Luister naar het verhaal van Marcel van Zuuren en 3D NLP via dit unieke interview van Elly Kellner

Stichting Persoonlijke Ontwikkeling in de Natuur is bewust niet aangesloten bij overkoepelende organisaties om in alle vrijheid haar eigen(wijze) pad te volgen.

Kijk voor meer informatie op NLPindeNatuur.nl

Open chat
1
Hallo, leuk dat je op onze website bent. Kunnen we je ergens mee helpen?
Powered by