3D-NLP™ Opleidingen

bij een eigenWIJS NLP Opleidingsinstituut

Stichting Persoonlijke Ontwikkeling in de Natuur is een opleidingsinstituut. Wij werken met de nieuwste generatie NLP en met de unieke methodiek 3D NLP ™ die ontwikkeld is door Marcel van Zuuren, auteur van het boek KrachtCommunicatie!.

Dit betekent dat we een ontwikkelingstraject bieden in een tempo dat bij jou past.

Om 3D-NLP™ écht te integreren in je leven is er het ‘Ultieme 3D-NLP™ Persoonlijk Ontwikkelings Traject‘. Na succesvolle afronding ontvang je de internationale 3D-NLP™ Practitioner en 3D-NLP™ Master-Practitioner certificaten.

Dit unieke traject bestaat uit 4 modules van ieder 6 opleidingsdagen. Deze zijn niet aaneengesloten maar tussen elke opleidingsdag zit ongeveer 2 weken zodat je het geleerde werkelijk kunt integreren in je dagelijkse praktijk en hectiek.

Schrijf je hier in voor het het 3D-NLP™ Persoonlijk Ontwikkelings Traject € 4.980,-

Investeer in jezelf met tijd en geld

Elk van deze opleidingen vergt een investering in tijd en geld. Wij werken met kleine groepen zodat je écht persoonlijke aandacht krijgt.

Wij zijn een CRKBO erkend opleidingsinstituut en daardoor vrijgesteld van BTW. Afhankelijk van je persoonlijke situatie zijn onze opleidingen fiscaal aftrekbaar.

Unieke betalingsregeling

Misschien is het voor jou lastig om in één keer in jezelf te investeren en daarom hebben we een unieke betalingsregeling voor je.

Je kunt zelf bepalen in hoeveel maanden je wilt betalen (maximum 24 maanden) waarbij je investering met een maandbedrag van € 15,- wordt verhoogd.

Meld je eerst aan en kies daarna met deze link je betalingsregeling. Geef het aantal maanden op in de webwinkel. Het totaalbedrag van de bestelling kun je delen door het aantal gekozen maanden om tot je maandbedrag te komen.

Bij aanmelding tijdens de bootcamp krijg je een aantal aantrekkelijke extra’s .

De vermelde bedragen op deze website zijn onder voorbehoud en kunnen geen rechten aan ontleend worden.

NLP in de Natuur en 3D-NLP Bootcamp zijn CRKBO geregistreerde instelling

Aanmelding tijdens 3D-NLP™ Bootcamp

Tijdens de bootcamp heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor het ‘3D-NLP™ Persoonlijk Ontwikkelingstraject‘ dat bestaat uit module 1 t/m 4
(Practitioner en Master-Practitioner).

Na succesvolle afronding ontvang je het internationaal 3D-NLP™ Practitioner en Master-Practitioner certificaat.

3D-NLP Opleidingen

Inschrijving als ‘Vriend van NLP in de Natuur’

Tijdens de bootcamp kun je gratis lid worden van de vereniging ‘Vrienden van NLP in de Natuur’. Deze vereniging is voor mensen die de Stichting een warm hart toedragen.

Als lid kun je in de toekomst kosteloos meedoen met activiteiten die georganiseerd worden door de vereniging.

3D-NLP Opleidingen

Assistentie

Hulp nodig bij het inschrijven? Mail of bel tijdens kantooruren 0164 – 31 45 17.

3D NLP Bootcamp deelnemers
Open chat
1
Hallo, leuk dat je op onze website bent. Kunnen we je ergens mee helpen?
Powered by